Definita cuvantului gentlemanrider
GENTLEMAN-RIDER loc.s. Călăreț neprofesionist. [Pron. géntlmen ráidă. / < engl., fr., it. gentleman-rider].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu gentlemanrider
BÁNDLEADER s.m. (anglicism) Șef, conducător al unei formații instrumentale; șef de orchestră, dirijor. [pron. bánd-li-der] (din engl. bandleader) Vezi definitia »
molómeșter, molómeșteri, s.m. (înv.) meșter morar, șef peste mori. Vezi definitia »
1. uger cu 2 iesiri, mai pe romaneste ceva unde poti sa pui botul... si sa ti placa. 2. daca nu a ti vazut inca urmariti le pe d-nle V si P de la T. prietenii stiu de ce Vezi definitia »
Consilier în proprietate industrială — persoana specializată în acordarea asistenței în domeniul proprietății industriale (invenții, mărci, desene, modele etc.), care desfășoară legal această activitate. Vezi definitia »
BANCHÉR, bancheri, s. m. 1. Capitalist care, prin intermediul băncii2, (1), dă bani cu împrumut sau finanțează în schimbul unei dobânzi sau al unei părți din profit pe capitaliștii sau instituțiile lor din industrie, comerț, agricultură etc.; proprietar sau mare acționar al unei bănci2. 2. (La unele jocuri de cărți) Persoană care conduce jocul și dispune de o sumă suficientă de bani spre a acoperi mizele celorlalți jucători. – Din fr. banquier, it. banchiere. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z