Definita cuvantului granulocitopenie
GRANULOCITOPENÍE s.f. (Med.) Granulopenie. [Gen. -iei. / < fr. granulocytopénie].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu granulocitopenie
AVANÍE s.f. (Rar) Afront public, tratament umilitor. [Pl. -ii, gen. -iei. / < fr. avanie]. Vezi definitia »
RESTAURÁȚIE s.f. 1. Restaurare; (spec.) perioadă în istoria unor state, caracterizată prin readucerea pe tron a dinastiilor înlăturate în urma unor revoluții, lovituri de stat etc. 2. Stil în arta franceză din epoca restaurației burbonilor (1814-1830), care menține inspirația din arta antichității, dar care, sub influența romantismului, manifestă interes și pentru stilurile naționale ale goticului și Renașterii. ♦ Perioadă în istoria literaturii engleze, cuprinsă între 1660 și 1702, care se manifestă ca o reacție față de literatura fantezistă, sclipitoare a Renașterii elisabetane, orientându-se spre clasicism. [Gen. -iei. / cf. fr. restauration, lat. restauratio]. Vezi definitia »
PERPETUÁȚIE s.f. (Rar) Perpetuare. [< fr. perpétuation]. Vezi definitia »
GELÁȚIE s. f. variație a limitei de curgere reală a gelului din noroaiele de foraj în funcție de timp. (< fr. gélation, engl. gelation) Vezi definitia »
HOMOCROMÍE, homocromii, s. f. Potrivire de culoare și de formă între un animal și mediul în care trăiește, folosită ca mijloc de apărare. – Din fr. homochromie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z