Definita cuvantului grupaj
GRUPÁJ s.n. Așezare sistematică pe categorii, categorisire (de știri, scrisori etc.); ansamblu, grup. [Cf. fr. groupage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu grupaj
MOARÁJ, moaraje, s. n. (Poligr.) Efect optic obținut prin suprapunerea a două tipare de clișee cu rețele de puncte sau de linii care formează între ele un unghi. – Din fr. moirage. Vezi definitia »
ACORDÁJ s.n. Acordare (a unui instrument); raportul dintre o serie de sunete din punctul de vedere al înălțimii lor. [< fr. accordage]. Vezi definitia »
KILOMETRÁJ, kilometraje, s. n. Distanța în kilometri dintre un punct al unei căi de comunicație și un punct de plecare, măsurată în lungul acestei căi. ◊ Distanța în kilometri parcursă de un vehicul într-un anumit timp. ◊ Instrument de măsură montat la unele vehicule pentru a înregistra distanțele parcurse de vehicul sau viteza de deplasare. (sil. -traj) [Scris și: chilometraj] – Din fr. kilométrage. Vezi definitia »
FIXÁJ s.n. Fixare. ♦ Operație prin care o imagine fotografică este făcută inalterabilă la lumină. [< fr. fixage]. Vezi definitia »
INSTRUCTÁJ, instructaje, s. n. Îndrumare, instruire, pregătire dată unei persoane sau unui colectiv în vederea desfășurării unei activități; totalitatea îndrumărilor date prin această instruire. – Din rus. instruktaj. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z