Definita cuvantului grupal
GRUPÁL, -Ă adj. (Liv.) Referitor la grup; așezat în grupuri. [Et. incertă].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu grupal
EDITORIÁL, -Ă adj. Referitor la editarea cărților, a revistelor etc.; de editură. // s.n. Articol în care se arată părerea redacției unei publicații într-o anumită problemă. [Pron. -ri-al. / cf. fr. éditorial, it. editoriale, engl. editorial]. Vezi definitia »
TERMINÁL, -Ă I. adj. care formează ultimul element; aflat la extremitate, la vârf. II. s. n. 1. partea terminală a unui organ, a unei instalații etc. 2. (inform.) echipament care permite introducerea datelor și citirea rezultatelor la un calculator. 3. punct final al legăturilor cu un aeroport într-un oraș; stație-terminus pentru încărcarea și descărcarea containerelor. ◊ aerogară, punct de sosire sau de plecare a pasagerilor. 4. ansamblu de rezervoare și de pompe, depozit de produse petroliere, situate la extremitatea unei pipe-line. (< fr. terminal, lat. terminalis) Vezi definitia »
CULTUÁL, -Ă adj. referitor la cult, de cult1. (< fr. cultuel) Vezi definitia »
MONAHÁL, -Ă, monahali, -e, adj. Care aparține monahului, specific monahului sau vieții de monah; călugăresc, monahicesc. – Monah + suf. -al. Vezi definitia »
BIANUÁL, -Ă adj. Care apare, care se produce de două ori pe an. ♦ (Despre plante) Care se poate recolta de două ori pe an. [Pron. bi-a-nu-al. / < bi- + anual]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z