Definita cuvantului hidratant
HIDRATÁNT, -Ă adj. Care hidratează. ◊ Loțiune hidratantă = loțiune folosită în cosmetică pentru a reda epidermei conținutul său în apă. [Cf. fr. hydratant].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu hidratant
PORTAMÉNT s.n. (Muz.) Mod de execuție constând în trecerea prin lunecare de la un sunet la altul. [Pl. -te, -turi. / < it. portamento]. Vezi definitia »
CAZARMAMÉNT s. n. Totalitatea efectelor de pat (saltea, pernă, pătură, cearșaf etc.) pe care le primește un militar sau, p. ext., un muncitor pe șantier. – Probabil contaminare între cazarmă și echipament. Cf. fr. casernement. Vezi definitia »
DOCUMÉNT s.n. Act, dovadă scrisă prin care se atestă un fapt, se conferă, se recunoaște un drept, o obligație etc. ♦ Scrisoare, lucru (text, înscris, inscripție, fotografie, monument etc.) care poate servi la cunoașterea mai temeinică a unui eveniment, a unui fapt istoric sau actual. [< lat. documentum, cf. fr. document, it. documento]. Vezi definitia »
DEPONÉNT2, -Ă s. m. f. depunător de bani, de hârtii de valoare etc. (< lat. deponens, it. deponente) Vezi definitia »
COMPORTAMÉNT s. n. 1. ansamblul manifestărilor obiective ale unui individ prin care se exteriorizează viața sa psihică. ◊ fel de a se comporta; conduită. 2. (biol.) mod în care un organism reacționează față de factorii de mediu. (< fr. comportement) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z