Definita cuvantului yachting
YÁCHTING s.n. v. iahting.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu yachting
ROAMING, roaminguri, s. n. Serviciu oferit de companiile de telefonie mobilă, care permite clienților să folosească telefonul celular în timp ce călătoresc în afara spațiului de acoperire al rețelei naționale. [Pr.: rắuming] – Din engl. roaming. Vezi definitia »
ȘÉPING, șepinguri, s. n. Mașină de rabotat la care mișcarea principală (cea a sculei așchietoare) este efectuată pe o direcție perpendiculară pe dimensiunea mai mare a piesei. – Din engl. shaping. Vezi definitia »
merchandising /mercendáizing/ s.n. Cercetare a dezvoltării vânzării și a utilizării mărfurilor și serviciilor printr-o mai bună prezentare și publicitate în rândul consumatorilor. (< engl. merchandising) Vezi definitia »
LÍSTING s. n. (inform.) document, rezultatul unui proces de listare. (< engl. listing) Vezi definitia »
ENGINEERING [ENGINÍRING] s. n. ansamblu de operații ce se referă la concepția, proiectarea și realizarea unei lucrări industriale, instalații, amenajări funciare etc. în condiții cât mai bune de execuție și eficiență; cunoștințele și experiența dobândite într-o asemenea activitate. (< engl. engineering) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z