Definita cuvantului vienez
VIENÉZ, -Ă, vienézi, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care locuiește în Viena (capitala Austriei) sau care este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține de Viena sau locuitorilor săi, privitor la Viena sau locuitorii săi. (Viena (n.pr.) + suf. -ez; cf. fr. viennois, it. viennese)

Sursa: DOOM
Cuvinte ce rimeaza cu vienez
privéz s.n. (reg.) bucată mare de stofă sau de mătase pe care nașul sau nașa o dăruiește miresei și care se pune, la cununie, pe spatele mirilor. Vezi definitia »
DIÉZ, diezi, s. m. Semn muzical convențional pus înaintea unei note sau la începutul portativului, care arată că nota respectivă trebuie executată cu un semiton mai sus; p. ext. interval de un semiton cu care se ridică o notă sau un șir de note. ♦ (Adjectival; despre note) Ridicat cu un semiton. [Pr.: di-ez] – Din fr. dièse. Vezi definitia »
muturéz, muturézi, s.m. (reg.) om morocănos, ursuz, posac; prost, tont. Vezi definitia »
GENEVÉZ, -Ă, genevézi, -e, s.m. și f., adj. (Persoană) care face parte din populația de bază a orașului sau a cantonului Geneva din Elveția sau este originară de acolo. (Geneva (n.pr.) + suf. -ez; cf. fr. genevois) Vezi definitia »
BOTEZ, Demostene (1893-1973, n. sat Hulub, jud. Botoșani), scriitor și publicist român. M. coresp. al Acad. (1963). Lirică elegiac-sentimentală, a plictisului și tristeții provinciale („Floarea pămîntului”, romane („Obsesia”, „Oameni de lut”), memorialistică, literatură pentru copii, traduceri. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z