Definita cuvantului infraviral
INFRAVIRÁL, -Ă adj. Referitor la un infravirus, specific unui infravirus. [Cf. infravirus].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu infraviral
MEGALOCEFÁL, -Ă adj. Megacefal; macrocefal. [< fr. mégalocéphale, cf. gr. megas – mare, kephale – cap]. Vezi definitia »
SEMINÁL, -Ă, seminali, -e, adj. (Anat.) De spermă, care se referă la spermă, care aparține spermei. ♦ (Bot.) Care se referă la sămânța plantelor. – Din fr. séminal, lat. seminalis. Vezi definitia »
LINEÁL s.n. 1. Instrument pentru trasarea, măsurarea sau verificarea liniilor și a dimensiunilor. 2. Dispozitiv de ghidare a materialului de laminat la intrarea în anumite laminoare. ♦ Riglă de oțel care formează jgheabul de cerneală la piesele tipografice. ♦ Dispozitiv al mașinii de cusut care servește la executarea cusăturilor paralele cu marginea materialului. [Pron. -ne-al. / cf. it. lineal, fr. linéal]. Vezi definitia »
Metrosexual=vezi toate articolele <http://www.urbandictionary.com/define.php?term=metrosexual> <http://www.ele.ro/articol3239.html> <http://www.portal.ro/forum/viewtopic.php?t=108&sid=0e5e76ad0363f12ec1162d8654db2739> si multe altele articole culese de pe Google... totusi daca la noi in tara exista si concursuri de genul la cel mai fumos metrosexual si chesti de genu nu vad de ce nu la-m avea si in dex online .... o viata buna va doresc longivitate in ceea ce faceti si apreciez eforturile mentineri acestui dex online Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z