Definita cuvantului întrefier
ÎNTREFIÉR s.n. Spațiu liber între fețele interne ale inductorilor și fața exterioară a indusului la o mașină electrică. [Pron. -fier. / după fr. entrefer].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu întrefier
TRÁILER s.n. 1. Remorcă alcătuită dintr-o platformă joasă și solidă, sprijinită în spate pe un tren dublu de roți, iar în față pe vehiculul motor, folosită pentru transportul pe șosele sau în porturi a coletelor și pieselor grele. 2. (Mar.) Bac (pe cablu); pod plutitor. [Var. treiler s.n. / < engl. trailer, cf. fr. traille]. Vezi definitia »
SPALIÉR, spaliere, s. n. 1. Suport format din stâlpi între care sunt întinse, orizontal și paralel, fire de sârma zincată pentru susținerea anumitor plante agățătoare sau a ramurilor unor pomi a căror creștere este dirijată de om. 2. Șir de tufe sau de arbuști cu ramurile tunse după un anumit sistem, formând un fel de perete de verdeață de-a lungul unei alei. ♦ Alee mărginită de un asemenea perete de verdeață. 3. Aparat de gimnastică în formă de scară largă, fixat de perete. [Pr.: -li-er] – Din germ. Spalier. Vezi definitia »
ROMANȚIÉR, -Ă s. m. și f. v. romancier. Vezi definitia »
TERASIÉR, -Ă I. adj. referitor la terasament. II. s. m. lucrător la terasamente. (< fr. terrassier) Vezi definitia »
LEȘIÉR, leșiere, s. n. (Reg.) Pânză groasă de cânepă, în care se pune cenușa pentru facerea leșiei sau prin care se strecoară leșia făcută din cenușă. – Din leșie1 + suf. -ar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z