Definita cuvantului șeping
ȘÉPING, șepinguri, s. n. Mașină de rabotat la care mișcarea principală (cea a sculei așchietoare) este efectuată pe o direcție perpendiculară pe dimensiunea mai mare a piesei. – Din engl. shaping.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu șeping
CATERING (cuv. engl.) s. n. Activitate de distribuire a producției industriale sau centralizate a semipreparatelor și preparatelor culinare care, între perioada de producție și desfacere la consumator, sînt conservate prin frig în depozite-tampon. Vezi definitia »
péning (-gi), s.m. – Veche monedă divizioanară de cupru, gros. – Var. pfeni(n)g. Sl. pĕnegŭ, din germ. Pfenning (T Vezi definitia »
BRÜNING, Heinrich (1885-1970), om politic german. Lider al Partidului Catolic de Centru; cancelar al Reichului (1930-1932). Între 1934 și 1952 a trăit în S.U.A. Vezi definitia »
BUMERÁNG s. n. armă de luptă și de vânătoare din lemn, în formă de baston îndoit, la australienii băștinași, care, aruncată, neatingând ținta, revine la locul de pornire. ♦ efect de ~ = efect invers celui scontat, situație când un act de ostilitate, un argument se întoarce împotriva autorului său. (< fr., engl. boomerang, germ. Bumerang) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z