Definita cuvantului molieresc
MOLIERÉSC, -Ă adj. Referitor la operele, la arta lui Molière. ♦ În maniera lui Molière. [Pron. -li-e-. / < fr. moliéresque, cf. Molière, autor comic francez].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu molieresc
PREORĂȘENÉSC, -EÁSCĂ, preorășenești, adj. Care se află în jurul orașului, la intrarea în oraș. [Pr.: pre-o-] – Pre1- + orășenesc. Vezi definitia »
BAZILÍSC s.m. 1. Șarpe fabulos despre care se credea că cu o singură privire provoacă moartea. 2. Gen de șopârlă cu limba groasă, capul și gâtul scurt, cu o coadă lungă, având pe cap o excrescență epidermică triunghiulară, iar pe spate și pe coadă o creastă dințată mobilă. [Pl. -lișci. / < it. basilisco, cf. gr. basiliskos]. Vezi definitia »
stărițésc, -eáscă, adj. (înv.) de stareț(ă). Vezi definitia »
pădurésc, pădureáscă, !sint cuvinte romanesti? de cind in limba romana (a,e,i)sint inlocuite cu à,è,ì tot dictionarul este plin de asemenea greseli de tiparire ne asteptam la mai multa profisonalitate di partea dumneavoastra Vezi definitia »
postnicésc, postniceáscă, adj. (înv.) care ține de pustnici, privitor la pustnic, specific pustnicului, de pustnic. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z