Definita cuvantului obstrua
OBSTRUÁ vb. I. tr. A astupa, a gâtui (un canal, un vas de sânge). [Pron. -tru-a, p.i. -uez, 3,6 -uează, ger. -uind. / < fr. obstruer, lat. obstruere].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu obstrua
ySQDuA <a href=„http://toianzpglmgu.com/”>toianzpglmgu</a>, [url=http://fihmdgjlvmws.com/]fihmdgjlvmws[/url], [link=http://kjzrctqkvrjk.com/]kjzrctqkvrjk[/link], http://ccgcamplabxy.com/ Vezi definitia »
SINUÁ vb. intr. a se îndoi, a se încovoia, a se întortochea. (< lat. sinuare) Vezi definitia »
îmbăgiuá (-uéz, -át), vb. – A amăgi, a momi, a înșela. – Var. îmbăgina. Origine necunoscută. Nu pare posibilă der. de la un lat. ambagĕlla, în loc de ambages, propusă de Drăganu, Dacor., I, 297 și acceptată de DAR. În Trans. și Mold. de Nord. Vezi definitia »
SUBEVALUÁ vb. I. tr. A prețui sub valoarea reală; a subestima, a subaprecia. [Pron. -lu-a, p.i. 3,6 -uează, ger. -uând. / cf. fr. sous-évaluer]. Vezi definitia »
ACIUÁ, aciuez, vb. I. Refl. 1. A-și găsi refugiu, a se pune la adăpost undeva sau pe lângă cineva; a se pripăși, a se oploși. ♦ Tranz. (Rar) A da adăpost. 2. (Rar) A se odihni, a se culca. [Pr.: -ciu-a.Var.: aciuiá vb. I] – Lat. *accubiliare. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z