Definita cuvantului ostracode
OSTRACÓDE s.n.pl. Ordin de crustacee inferioare cu corpul nesegmentat și cochilie bivalvă; (la sg.) animal din acest ordin. [Sg. ostracod s.m. / < fr. ostracodes, cf. gr. ostrakon – cochilie].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu ostracode
coincíde (coincíd, coincís), vb. – A se petrece simultan. Fr. coïncider. Se observă o oscilație în conjug., datorită tendinței de a o asimila cu cea a vb., a cădea, astfel încît se aude uneori să coinciză în loc de să coincidă. Tendința ce pare a se remarca este de a evita conjug. la timpuri trecute. – Der. (din fr.) coincident, adj.; coincidență, s. f. Vezi definitia »
ESTÍNDE vb. III. v. extinde. Vezi definitia »
FASMÍDE s. f. pl. familie de insecte, cu sau fără aripi, cu corpul drept, lung și subțire, din țările calde. (< fr. phasmidés) Vezi definitia »
De obicei ancorele web arată cam așa: „<a href=”url„> Text </a>” și uităm un atribut foarte important pentru SEO și anume title. In title punem o mică descriere despre pagina la care se face referirea. Un alt atribut foarte important este rel care ia valoarea follow sau nofollow . Așa după cum le spune și numele, acestea, transmit spiderilor dacă trebuie sau nu să urmarească acea pagina. De exemplu nu pui follow la un link extern. In meniul principal este recomandat să punem follow. In final o ancoră SEO ar arata așa: <a href=„www.tvshowslinks.com” title=„Tv Shows” rel=„follow”> Tv Shows Links </a> Vezi definitia »
ERÉDE s.m. Moștenitor. [Var. herede s.m. / < lat. heres, it. erede]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z