Definita cuvantului pastet
PASTÉT s.n. Preparat culinar din carne, care se servește fie simplu, ca aperitiv, fie într-o crustă de aluat, însoțit de salată, ca fel de bază. [< germ. Pastete].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu pastet
FRĂSINÉT, frăsineturi, s. n. Pădure de frasini. – Lat. fraxinetum. Vezi definitia »
ANAHORÉT, -Ă, anahoreți, -te, s. m. și f. (Rar) Călugăr(iță) care trăiește retras(ă); pustnic(ă). – Fr. anachorète (lat. lit. anachoreta). Vezi definitia »
CAIÉT s. n. 1. fascicul de foi de hârtie, legate sau broșate, pentru scris, desenat etc. ♦ ~ de sarcini = document cuprinzând condițiile pentru executarea unei lucrări; ~-program = program (de spectacol) de forma unui caiet; ~-catalog = catalog de expoziție. 2. publicație periodică cu diverse studii, note etc. (după fr. cahier, pol. kajet) Vezi definitia »
GLET, gleturi, s. n. Strat subțire de var sau de ipsos aplicat peste tencuială, pentru a obține o suprafață netedă de zugrăveală sau de văruială. – Din germ. Glätt[putz]. Vezi definitia »
SWEET adj. invar. (Anglicism) Dulce, dulceag. // s.n. (Muz.) Interpretare dulceagă, sentimentală, în care melodia este evidențiată, în dauna elementelor de ritm și armonie. [Pron. suit. / < engl. sweet]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z