Definita cuvantului perivaginal
PERIVAGINÁL, -Ă adj. Situat în jurul vaginului. [Cf. fr. périvaginal].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu perivaginal
TRÍAL, s.n. 1. este un sport internațional și individual ce presupune trecerea, cu o bicicletă (Biketrial) sau o motocicletă (Mototrial) specială, peste diferite obstacole, de-a lungul unui anumit traseu, făra ca sportivul să atingă obstacolele sau terenul altfel decât cu pneurile. – [engleză trial-încercare] Vezi definitia »
VIRTUÁL, -Ă, virtuali, -e, adj. Care există numai ca posibilitate, Fără a se produce (încă) în fapt; al cărui efect este potențial, și nu actual. ◊ Imagine virtuală = imagine în care punctele convergente se găsesc în prelungirea razelor de lumină ale unui sistem optic, neputând fi prinse pe un ecran. [Pr.: -tu-al] – Din fr. virtuel. Vezi definitia »
GEANTICLINÁL s.n. v. geoanticlinal. Vezi definitia »
VOLIȚIONÁL, -Ă, voliționali, -e, adj. Care se referă la voință, care este determinat de voință; volitiv. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. volitionnel. Vezi definitia »
EXTRASENZORIÁL, -Ă, extrasenzoriali, -e, adj. Care este perceput pe alte căi decât cele senzoriale normale. [Pr.: -ri-al] – Din fr. extra-sensoriel. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z