Definita cuvantului ralanti
RALANTÍ s.n. 1. Mers încetinit al unui motor cu ardere internă. 2. (Cinem.) Trucaj prin care, în timpul proiecției, mișcările se efectuează cu o viteză mai redusă decât cea normală. [Pl. -uri. / < fr. ralenti].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu ralanti
prohití, prohitésc, vb. IV (înv.) a batjocori, a zeflemisi. Vezi definitia »
VESTÍ, vestesc, vb. IV. 1. Tranz. A aduce la cunoștință, a face cunoscut; a înștiința, a anunța, a informa. ♦ A face să se prevadă; a prevesti. 2. Refl. A-și face cunoscută, simțită existență sau prezența. 3. Refl. (Înv.) A deveni vestit, faimos. ♦ Tranz. A socoti pe cineva drept..., a considera ca...; a aprecia. – Din veste. Vezi definitia »
VIÉȘTI adj. m. pl., prin analogie cu VIESC, viești, adj. n. (Reg., în expr.) Măr viesc = varietate de mere cu coaja roșie bătând în vânăt și cu gust dulce. – [DLRM] Vezi definitia »
INVESTÍ, investesc, vb. IV. Tranz. A plasa, a aloca, a cheltui un fond, un capital, diverse mijloace materiale într-o întreprindere; a face o investiție. – Din fr. investir, lat. investire. Vezi definitia »
soft I. s.n pl. softuri program de calculator. II. adj. invar. 1. care se referă sau ține de programele de calculator. 2. ușor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z