Definita cuvantului secundipară
SECUNDIPÁRĂ adj., s.f. (Femeie) care naște a doua oară. [< fr. secondipare].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu secundipară
SISTÁZĂ s. f. 1. (ant.) subdiviziune a armatei grecești. 2. (ret.) aranjare a cuvintelor în frază. ◊ expunere metodică a faptelor într-un discurs. (< fr. systase, gr. systasis) Vezi definitia »
INEXPERIÉNȚĂ s.f. (Rar) Lipsă de experiență. [Pron. -ri-en-. / cf. fr. inexpérience, lat. inexperientia]. Vezi definitia »
XENOBIÓZĂ s.f. (Biol.) Viețuire în asociații străine sau în dauna unui alt organism. (din fr. xénobiose) Vezi definitia »
DIRECTÍVĂ s.f. (Mai ales la pl.) Instrucțiuni, norme de lucru (date către un organ în subordine). ♦ Indicații generale de conduită; instrucțiuni în vederea realizării unei acțiuni. [< fr. directive]. Vezi definitia »
GRÉVĂ s.f. Formă de luptă constând din încetarea organizată a lucrului cu scopul de a constrânge pe patroni sau guvernul să satisfacă unele revendicări economice sau politice. ◊ Greva foamei = refuz de a mânca, folosit ca manifestare de protest politic. [< fr. grève, cf. Place de la Grève – loc în Paris unde se adunau șomerii pentru a fi angajați]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z