Definita cuvantului stand
STAND, standuri, s. n. 1. Spațiu amenajat cu vitrine, mese, panouri etc. pentru aranjarea, într-o expoziție, într-un magazin etc., a obiectelor care trebuie expuse. 2. Loc special utilat pentru controlul și încercarea mașinilor noi, ieșite de la montaj. 3. Loc de tragere special amenajat pentru întrecerile de tir. [Var.: ștand s. n.] – Din fr. stand, germ. Stand. Cf. engl. stand.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu stand
DIVIDÉND s.n. Parte din profitul unei societăți pe acțiuni care se dă unui acționar în raport cu acțiunile pe care le are. [Pl. -de, -duri. / cf. fr. dividende, it. dividente, lat. dividendus – care trebuie împărțit]. Vezi definitia »
ROND s. n. 1. strat de flori (circular) mai ridicat decât terenul din jur. 2. piațetă circulară de la care pornesc mai multe bulevarde sau alei. 3. inspecție făcută în timpul nopții la diferite posturi de pază militare pentru a controla santinelele. ◊ ansamblul celor care fac această inspecție. ♦ ofițer de ~ = ofițer însărcinat cu controlul santinelelor din garnizoană. 4. (coregr.) mișcare circulară a piciorului, executată liber pe sol sau în aer. (< fr. rond) Vezi definitia »
DIPLOMÁND, -Ă s. m. f. cel care își pregătește lucrarea de diplomă. (< germ. Diplomand) Vezi definitia »
sac fără fund expr. 1. om lacom. 2. om care știe și povestește multe glume / anecdote. Vezi definitia »
BIG BEND, parc național în S.U.A. (Texas), în bazinul Rio Grande. Supr.: 324,8 km2. Fundat în 1935. Peisaj muntos și deșertic cu numeroase obiective geologice. Floră și faună specifice (peccary, puma). Turism. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z