Definita cuvantului șeniletă
ȘENILÉTĂ s.f. Mic vehicul militar blindat pe șenile, servind pentru transport de material și oameni pe câmpul de luptă. ♦ Vehicul ușor care rulează pe șenile. [< fr. chenillette].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu șeniletă
ALABANDÍNĂ s. f. Sulfură naturală de mangan, compactă, negricioasă, cu luciu metalic. – Din fr. alabandine. Vezi definitia »
LUBRIFIÁNȚĂ s.f. Proprietate a unui material de a putea fi întrebuințat ca lubrifiant. [Pron. -fi-an-. / cf. fr. lubrifiance]. Vezi definitia »
GEROIGIÉNĂ s. f. Igienă (2) a modului de viață al bătrânilor. [Pr.: -ro-i-gi-e-] – Gero[ntologie] + igienă. Vezi definitia »
TOLERÁNȚĂ s.f. 1. Faptul de a tolera; îngăduință, indulgență. ♦ Casă de toleranță = bordel, lupanar. 2. Obișnuință sau dispoziție a organismului de a suporta anumite medicamente sau substanțe. 3. Admiterea unei mici abateri de la greutatea, de la măsura, de la calitatea, de la numărul obișnuit al unei mărfi etc. ♦ (Tehn.) Diferența dintre dimensiunea maximă și minimă admisă în prelucrarea unui anumit material și valoarea nominală a acestei dimensiuni. [Cf. fr. tolérance]. Vezi definitia »
-ÓDĂ2 elem. „tub cu vid, circuit electronic”. (< fr., germ. -ode, cf. gr. hodos, drum) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z