Definita cuvantului gobseck
GOBSECK s.m. Cămătar (< Gobseck, nume propriu)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu gobseck
FEEDBACK [FÍD-BEC] s. n. 1. conexiune inversă în sistemele cibernetice, biologice, tehnice, pentru menținerea stabilității și echilibrului lor față de influențele exterioare; lanț cauzal închis; retroacțiune (3). 2. (p. ext.) întoarcere, revenire. (< engl. feed-back) Vezi definitia »
OVERLOCK [-LOC] s. n. 1. mașină de cusut pentru asamblatul și tivitul tricotajelor, care produce un tighel din două fire. 2. cusătură efectuată cu această mașină. (< engl. overlock) Vezi definitia »
INTERLÓCK s.n. 1. Mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. 2. Sistem de legătură sincronă între aparatul de cinematografiat și dispozitivul de înregistrat sunetele pe film. [< fr., engl. interlock, cf. germ. Interlock]. Vezi definitia »
OĆLÓCK v. five oćlock. [DEX '98] Vezi definitia »
INTERLÓCK s. n. 1. mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. ◊ tricot deșirabil. 2. sistem de legătură sincronă între aparatul de cinematografiat și dispozitivul de înregistrat sunetele pe film. (< engl., fr. interlock) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z