Definita cuvantului buffer
BUFFER /báfer/ s. n. (inform.) Zonă de memorie centrală a unui ordinator, intermediar de stocaj pentru informațiile transmise de la un organ la altul. (< fr. buffer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu buffer
MÍXER s. n. 1. aparat electric, instalație care efectuează amestecarea unor materiale, produse alimentare. 2. amestecător hidraulic la prepararea laptelui de ciment pentru cimentarea sondelor. 3. dispozitiv care permite folosirea mai multor surse electroacustice. ◊ (cinem.) pupitru de mixaj. (< fr., engl. mixer) Vezi definitia »
INGINÉR, -Ă, ingineri, -e, s. m. și f. Specialist cu o pregătire tehnică și teoretică obținută într-un institut de învățământ superior, care prestează o activitate tehnică de proiectare, de cercetare, de organizare și de conducere a proceselor tehnologice dintr-o întreprindere; titlu deținut de această persoană. – Din it. ingegnere. Cf. rus. injener, fr. ingénieur, germ. Ingenieur. Vezi definitia »
ECTOMÉR s. n. blastomer care participă la formarea ectodermului. (< engl. ectomere) Vezi definitia »
BALMER, Johann Jakob (1825-1898), fizician și matematician englez. A descoperit (1895) legea de distribuție a liniilor în spectrul de emisie a hidrogenului (seria B.). Vezi definitia »
SCHIZOMÉR, -Ă adj. care se rupe în mai multe fragmente. (< fr. schizomère) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z