Definita cuvantului antiamerican
ANTIAMERICÁN, -Ă, antiamericáni, -e, adj. Îndreptat împotriva americanilor, a limbii sau a culturii lor. (din pref. anti- + american)

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu antiamerican
goldan, goldani s. m. (reg.) 1. vagabond. 2. tâlhar; bătăuș. Vezi definitia »
NAURÁN, -Ă, nauréni, -e, s.m. și f., adj. Persoană care face parte din populația de bază a insulei Nauru sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține insulei Nauru sau naurenilor (1.), privitor la insula Nauru sau la naureni, originar din Nauru. (cf. fr., engl. nauruan) Vezi definitia »
BĂCĂUÁN, -Ă, băcăuani, -e, s. m., adj. 1. S. m. Persoană născută și crescută în municipiul sau județul Bacău. 2. Adj., s. m. (Locuitor) din municipiul sau județul Bacău. [Pr.: -că-uan] – Bacău (n. pr.) + suf. -an. Vezi definitia »
BELGIÁN, -Ă, belgieni, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține Belgiei sau populației ei; privitor la Belgia sau la populația ei. 2. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Belgiei. Vezi definitia »
MAZDEÁN, -Ă, mazdeeni, -e, adj., s. m. și s. f. Privitor la mazdeism. ◊ (Adept) al mazdeismului; mazdeist. – Din fr. mazdéen. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z