Definita cuvantului supraglotal
SUPRAGLOTÁL, -Ă, supraglotáli, -e, adj. 1. Situat deasupra sau înaintea glotei. 2. Care se referă la sau care este articulat cu ajutorul organelor vorbirii situate înaintea glotei. (cf. engl. supraglottal) [AHDEL]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu supraglotal
VEZICÁL, -Ă, vezicali, -e, adj. Care ține de vezică, privitor la vezică; al vezicii, de vezică. – Din fr. vésical, lat. vesicalis. Vezi definitia »
MERIDIONÁL, -Ă, meridionali, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care se află în partea de sud sau este originar de acolo; sudic. ♦ Care este propriu, specific țărilor sau popoarelor din sud. 2. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a unei țări, provincii etc. sudice sau este originară de acolo. [Pr.: -di-o-] – Din lat. meridionalis, fr. méridional. Vezi definitia »
BOTRIOCEFÁL, botriocefali, s. m. Vierme intestinal având o lungime de câțiva metri, care trăiește ca parazit în intestinul gros al omului. [Pr.: -tri-o-] – Fr. bothriocéphale (<gr.). Vezi definitia »
COTIDÁL, -Ă adj. linie ~ă (și s. f.) = curbă care unește punctele de pe suprafața mărilor și oceanelor în care mareele se produc simultan. (< fr., engl. cotidal) Vezi definitia »
BIDIMENSIONÁL, -Ă adj. (Rar) Cu două dimensiuni. [Pron. -si-o-. / < bi- + dimensional]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z