Definita cuvantului absorbant
ABSORBÁNT, -Ă adj. 1. (și s.m.) (Substanță) care absoarbe (lichide sau vapori); care reține o parte din energia unui izvor. 2. (Fig.) Care interesează, care preocupă foarte mult. [Pl. -nți, -nte. / cf. fr. absorbant].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu absorbant
TERASAMÉNT s.n. Lucrare care constă în săparea și transportarea pământului, în umplerea anumitor denivelări de teren pentru a face terase, șosele, căi ferate. ♦ Totalitatea construcțiilor care constituie infrastructura unei șosele, a unei căi ferate etc. [Pl. -te, -turi. / < fr. terrassement]. Vezi definitia »
PASÁNT I. adj., s. n. (contor) care înregistrează consumul de energie electrică defalcat din consumul înregistrat de un contor general. II. adj. (herald.; despre figuri de animale) reprezentat din profil, în mișcare. (< fr., germ. passant) Vezi definitia »
IMPENITÉNT, -Ă adj. (Rar) Nepocăit; care persistă în greșeală. [< fr. impénitent]. Vezi definitia »
SUPLICÁNT, -Ă, suplicanți, -te, s. m. și f. (Înv.) Persoană care suplică; persoană care adresează o suplică. – Din germ. Supplikant. Vezi definitia »
blunt, blunturi s. n. (tox.) 1. frunză de canabis legată cu sfoară și lăsată să se usuce. 2. țigară de canabis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z