Definita cuvantului afișaj
AFIȘÁJ s.n. 1. Lipirea afișelor. 2. (Tehn.) Punerea în evidență a datelor și rezultatelor. [Cf. fr. affichage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu afișaj
MACHIÁJ s.n. Operația de grimare a unui actor, făcută în scopul de a-i da înfățișarea cerută de un anumit rol; machiere. [Pron. -chi-aj. / cf. fr. maquillage]. Vezi definitia »
AVANTÁJ, avantaje, s. n. 1. Folos mai mare pe care îl obține cineva de la un lucru (în raport cu altul). 2. Drept excepțional; favoare, privilegiu. A acorda avantaje unei instituții. 3. Superioritatea unei persoane față de alta, bazată pe o situație, pe o împrejurare mai favorabilă. – Fr. avantage. Vezi definitia »
ESCAMOTÁJ s.n. Faptul de a escamota; escamotare. ♦ Acrobație nautică făcută cu caiacul, constând într-o întoarcere înapoi cu ambarcația și o revenire. [< fr. escamotage]. Vezi definitia »
PEÁJ s.n. (Liv.) Vamă la trecerea peste un pod, pe un drum de acces într-un oraș sau la acostarea unei nave la un chei. ♦ Dreptul de a folosi o cale ferată străină. [Pron. pe-aj. / < fr. péage]. Vezi definitia »
ABORDÁJ s.n. 1. Ciocnire accidentală între două nave. 2. Atacare a unei corăbii prin alăturarea la bordul ei. [Cf. fr. abordage, it. abbordagio]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z