Definita cuvantului agorafobie
AGORAFOBÍE s.f. Teamă nemotivată de a traversa locuri deschise, piețe etc. [< fr. agoraphobie, cf. gr. agora – piață publică, phobos – frică].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu agorafobie
PIRATERÍE s. f. 1. act de violență comis pe mare sau în aer cu scopul de a jefui sau captura ori pentru realizarea în acest mod a unor interese politice. 2. (fig.) jaf, tâlhărie. (< fr. piraterie) Vezi definitia »
anorhidíe (a-nor- / an-or-) s. f., art. anorhidía, g.-d. anorhidíi, art. anorhidíei Vezi definitia »
TERMINOLOGÍE s.f. Totalitatea termenilor de specialitate folosiți într-o știință, într-o disciplină, într-o activitate practică etc. [Gen. -iei. / < fr. terminologie, cf. lat. terminus – termen, gr. logos – vorbire]. Vezi definitia »
IONOGRAFÍE s. f. procedeu radiochimiografic bazat pe variațiile de intensitate a fasciculului de raze X în urma trecerii lui printr-un organ în activitate. (< fr. ionographie) Vezi definitia »
copie echivalenta a suportului fizic; platforma de lucru, care copie in mod cat mai fidel functionalitatile si executia operatiilor sistemului de lucru pentru care a fost gandita aplicatia de la bun inceput. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z