Definita cuvantului autofurgon
AUTOFURGÓN s.n. Autovehicul pentru transporturi de mărfuri. [< auto2- + furgon].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu autofurgon
TERMOSIFÓN, termosifoane, s. n. Aparat folosit în instalațiile de încălzire centrală, în care circulația fluidului se face în circuit închis, datorită diferenței dintre greutatea specifică a fluidului cald care se ridică prin conducta de plecare și greutatea specifică a fluidului care vine pe conducta de întoarcere la sursa de căldură. – Din fr. thermosiphon. Vezi definitia »
GUDRON s. n. Lichid uleios, negru sau brun, prin distilarea uleiurilor minerale, ale lemnului etc. -Din fr. Goudron Vezi definitia »
BÓSTON1/BOSTÓN s. n. 1. dans lent asemănător valsului, de proveniență americană; melodia corespunzătoare. 2. gen pianistic în jaz, prin alternanță a notelor joase cu acordurile pe care acestea le susțin. 3. joc de cărți. (< fr. boston) Vezi definitia »
MONOCOTILEDÓN, -Ă adj., s. f. pl. monocotiledonat. (< fr. monocotylédone) Vezi definitia »
AVIGNON [aviñō], oraș în SE Franței (Venaissin); 174,3 mii loc. (1982, cu suburbiile). Metalurgie, produse textile și alim. Ind. chimică, piel. și săpun. Palatul papilor (sec. 14). Posesiune și reședință a papilor între 1307 1377, cu întrerupere între 1367 și 1370 („Captivitatea de la A.”). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z