Definita cuvantului azotobacter
AZOTOBACTÉR s.n. Bacterie aerobă care folosește în nutriția sa azotul atmosferic pe care îl transformă în azot organic. [< fr. azotobacters].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu azotobacter
MAGAZINÉR, -Ă s. m. f. responsabil al unei magazii. (< fr. magasinier) Vezi definitia »
BONNIER [bonié], Gaston (1853-1922), botanist francez. A studiat anatomia plantelor, influența diferiților factori asupra structurii și repartiției lor geografice. Vezi definitia »
CONTÁINER, containere s. n.1. Ambalaj în formă de rame, lăzi etc. care servește la transportul materialelor sau al produselor. 2. Recipient destinat încărcării utile a unei rachete. – Din engl. container. Vezi definitia »
BUCLIÉR, bucliere, s. n. Parte componentă a barei parașoc (față sau spate) a unui automobil, element tip scut care dă o formă estetică și aerodinamică parașocului, integrându-l, cel mai adesea, în volumul caroseriei; scut. – Din fr. bouclier. Vezi definitia »
CAUTÉR, cautere, s. n. Instrument chirurgical de metal, în formă de bastonaș, cu care se cauterizează. ♦ Agent chimic folosit pentru cauterizare. [Pr.: ca-u-] – Din fr. cautère, lat. cauterium. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z