Definita cuvantului balistician
BALISTICIÁN, -Ă s.m. și f. Specialist în balistică. [Pron. -ci-an, pl. -ieni, -iene. [< fr. balisticien].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu balistician
MARȚIPAN, marțipane, s.n. Pastă de migdale, preparată din pudră de migdale amestecată cu zahăr, utilizată ca interior de bomboane (praline), pentru acoperirea torturilor sau pentru realizarea unor elemente de decor în cofetărie; prin ext., produse de bombonerie (figurine de diverse forme) din marțipan. Germ. Marzipan, it. marzapane Vezi definitia »
PEÁN s. m. (ant.) imn de glorificare închinat zeului Apolo; (p. ext.) cântec de luptă, de biruință după o victorie. (< fr. péan, gr. paian) Vezi definitia »
PORTLANDIÁN s.n. (Geol.) Ultimul etaj al jurasicului. // adj. Care aparține acestui etaj. [Pron. -di-an, pl. -ieni, -iene. / < fr. portlandien, cf. Portland – peninsulă pe coasta de sud a Angliei]. Vezi definitia »
FIZICIÁN, -Ă, fizicieni, -e, s. m. și f. Persoană care se ocupă cu studiul fizicii (4), specialist în fizică. [Pr.: -ci-an] – Din fr. physicien. Vezi definitia »
LACERTILIÁN, lacertilieni, s. m. (La pl.) Subordin de reptile ovipare, cu corpul alungit și acoperit cu solzi cornoși; (și la sg.) reptilă din acest subordin. [Pr.: -li-an] – Din fr. lacertiliens. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z