Definita cuvantului brunaj
BRUNÁJ s.n. Brunare. [După fr. brunissage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu brunaj
LUMINÁJ s. n. iluminare (2). (după lat. luminare) Vezi definitia »
CUPLÁJ, cuplaje, s. n. 1. Faptul de a cupla; legătură realizată între două sau mai multe circuite electrice prin rezistoare, bobine, condensatoare etc. sau prin intermediul câmpului electromagnetic variabil. 2. Organ de mașină care face legătura între doi arbori coaxiali pentru a transmite rotația și puterea de la arborele conducător la arborele condus. 3. Manifestație sportivă alcătuită din două sau mai multe meciuri (de același fel) care se desfășoară în continuare pe același teren. – Din fr. couplage. Vezi definitia »
BRASÁJ s. n. 1. amestecare a combustibilului pulverizat sau în stare de vapori cu aerul comburant înainte de introducerea lui în cilindrul motorului. 2. amestecare la cald a făinii de malț cu apă caldă pentru a se obține mustul de bere. (< fr. brassage) Vezi definitia »
FIXÁJ s. n. operație prin care o imagine fotografică este făcută inalterabilă la lumină. (< fr. fixage) Vezi definitia »
RADIOBALIZÁJ, radiobalizaje, s. n. Faptul de a radiobaliza; radiobalizare. [Pr.: -di-o-] – Din fr. radiobalisage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z