Definita cuvantului bufet
BUFÉT s.n. 1. Mobilă în care se păstrează vesela și tacâmurile. 2. Local în care se vând în general mâncăruri reci și băuturi care se servesc repede (fiind consumate uneori în picioare); loc unde se vând prăjituri, mâncăruri reci, sandvișuri etc. într-o instituție, într-un teatru etc. 3. Mâncăruri servite la un bufet (2). [Pl. -te, -turi. / < fr. buffet, it. buffetto]

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu bufet
CVARTÉT, cvartete, s. n. Formație muzicală alcătuită din patru voci sau din patru instrumente care execută împreună o compoziție muzicală; compoziție scrisă pentru o asemenea formație. ◊ Cvartet de coarde = formație fundamentală a muzicii de cameră (două viori, violă și violoncel). [Var.: cuartét s. n.] – Din it. quartetto, fr. quartette. Vezi definitia »
borfet, s. n. sg. 1. prostituate. 2. deținute, pușcăriașe. Vezi definitia »
MILARÉT s. n. (Reg.) Cantitate sau număr mare din ceva. Vezi definitia »
cheșchét (cheșchéturi), s. n. – Mîncare orientală, cu găluști de griș, carne și roșii. Tc. keșkek (Șeineanu, II, 103; Lokotsch 1167). Vezi definitia »
COLÉT1, colete, s. n. Pachet relativ mic și ușor de mânuit, expediat de obicei prin poștă. – Din fr. colis (după pachet). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z