Definita cuvantului cabernet
CABERNÉT s.n. Varietate de struguri cu ciorchinii mici și boabele îndesate, mici și rotunde, de culoare neagră-violetă. ♦ Varietate de vin obținut din astfel de struguri. [< fr. cabernet].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cabernet
NET, -Ă adj. 1. (Adesea adv.) Clar; categoric; deslușit. 2. (Despre o greutate) Din care a fost scăzută daraua; (despre un salariu, un venit etc.) din care au fost scăzute impozitele, reținerile etc. [< fr. net]. Vezi definitia »
BUGÉT1, bugete, s. n. Bilanț al veniturilor și cheltuielilor unui stat, ale unei întreprinderi etc. pe o perioadă determinată. ♦ Totalitatea prevederilor de venituri și cheltuieli ale unei familii sau ale unei persoane pentru o anumită perioadă. [Var.: (rar) budgét s. n.] – Din fr. budget. Vezi definitia »
PAMFLÉT s. n. scriere satirică, în proză sau în versuri, în care sunt înfierate atitudini, concepții, aspecte negative. (< fr. pamphlet) Vezi definitia »
BASÉT s.m. Specie de câine de vânătoare cu corpul lunguieț și labele scurte, cu pete roșietice sau negre, specializat în scoaterea din vizuină a vulpilor și a bursucilor. [< fr. basset]. Vezi definitia »
clichét s. m., pl. clicheți; s. n., pl. clichete Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z