Definita cuvantului carambolaj
CARAMBOLÁJ s.n. Atingere, cu o bilă lovită cu tacul, a celorlalte două bile, la biliard. [< fr. carambolage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu carambolaj
BULONÁJ, bulonaje, s. n. Bulonare. – Din fr. boulonnage. Vezi definitia »
ABATÁJ, abataje, s. n. 1. Operație de tăiere sau de extragere a unui minereu sau a unei roci din zăcăminte; p. ext. loc unde se execută această operație. 2. Operație de doborâre a arborilor (în exploatările forestiere). 3. Uciderea vitelor la abator printr-o singură lovitură. 4. Înclinare pe o parte a unei nave, pentru a fi reparată. – Fr. abattage. Vezi definitia »
CAROSÁJ, carosaje, s. n. Unghiul de înclinare a roții unui automobil în raport cu verticala, unghi prescris de constructor pentru ameliorarea uzurii pneurilor și a aderenței acestora în funcție de sarcină (carosaj pozitiv) sau de intrarea în viraj (carosaj negativ). – Din fr. carossage. Vezi definitia »
PACHETÁJ s.n. (Rar) 1. Acțiunea de a așeza în pachete; împachetare. 2. Ansamblu de efecte și obiecte ale unui soldat. [< fr. paquetage]. Vezi definitia »
PEÁJ s.n. (Liv.) Vamă la trecerea peste un pod, pe un drum de acces într-un oraș sau la acostarea unei nave la un chei. ♦ Dreptul de a folosi o cale ferată străină. [Pron. pe-aj. / < fr. péage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z