Definita cuvantului epustuflant
EPUSTUFLÁNT, -Ă, epustuflánți, -e, adj. (Livr.) Uluitor, uimitor, nemaipomenit, grozav. (< fr. époustouflant)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu epustuflant
AFLORIMÉNT s. n. unde rocile, mineralele unui zăcământ din subsol apar la suprafață, datorită eroziunii. (< fr. affleurement) Vezi definitia »
RULMÉNT, rulmenți, s. m. 1. Organ de mașină construit din două inele concentrice, separate prin bile sau cilindri cu același diametru, care transformă mișcarea de alunecare în mișcare de rostogolire, micșorând prin aceasta rezistența de frecare. 2. (În sintagma) Fond de rulment = totalitatea resurselor bănești și materiale de care dispun întreprinderile și organizațiile economice în procesul activității lor; mijloace circulante. – Din fr. roulement. Vezi definitia »
CENT, cenți, s. m. 1. Monedă divizionară în Statele Unite ale Americii și în Canada. egală cu o sutime de dolar. ♦ Monedă în Țările de Jos, valorând o sutime de florin. 2. (Muz.) Subdiviziune pentru măsurarea intervalelor muzicale, egală cu o sutime dintr-un semiton. – Din engl., fr. cent. Vezi definitia »
CAZARMAMÉNT s. n. Totalitatea efectelor de pat (saltea, pernă, pătură, cearșaf etc.) pe care le primește un militar sau, p. ext., un muncitor pe șantier. – Probabil contaminare între cazarmă și echipament. Cf. fr. casernement. Vezi definitia »
PARAMÉNT s.n. Fața exterioară a unei construcții acoperită cu blocuri regulate de piatră. [Cf. germ. Parament, fr. parement]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z