Definita cuvantului chemindefer
CHEMIN DE FER s.n. Joc de noroc asemănător bacaralei, la care fiecare jucător devine pe rând bancher (2). [Pron. șmen dö fer. / < fr. chemin de fer].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu chemindefer
CARBONIFÉR, -Ă adj. 1. (Despre terenuri sau regiuni) Care conține zăcăminte de cărbuni. 2. Referitor la cărbunele de pământ, la extracția și la prelucrarea lui. // s.n. Penultima perioadă a paleozoicului, în care s-au format cele mai bogate zăcăminte de cărbuni. [< fr. carbonifère, cf. lat. carbo – cărbune, ferre – a purta]. Vezi definitia »
POLICIÉR [POLISIÉR] s. n. roman, film polițist. (< fr. policier) Vezi definitia »
bolnicér (bolnicéri), s. m. – Infirmier. – Var. boltnicer. Sl. bolĭničarĭ, cf. boli, bolnav (sec. XVII). Astăzi se folosește numai pentru călugării care se ocupă în mănăstiri de îngrijirile medicale. Var. este produsul unei confuzii cu boltă. Vezi definitia »
MARKETER, marketer, s.m. 1. Marketerul (1) va tine cont intotdeauna de preturile produselor concurente. 2. Pozitia de marketer (1) solicita multe cunostinte de marketing si o strategie clara. 3. Are cunostinta de elemente de marketing, specialist in marketing, functie in departamentul de marketing intr-o organizatie(1). Vezi definitia »
HENGHÉR, hengheri, s. m. (Înv.) V. hingher. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z