Definita cuvantului coabita
COABITÁ vb. I. intr. (Despre un bărbat și o femeie) A locui împreună, în aceeași casă; a conviețui. [Pron. co-a-, p.i. -tez, coabít. / cf. lat. cohabitare, fr. cohabiter].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu coabita
ADÂNCATA 1. Com. în jud. Ialomița; 3.330 loc. (1991). 2. Com. în jud. Suceava; 7.939 loc. (1991). Biserică de lemn (sec. 17, cu adăugiri din sec. 19). Vezi definitia »
PERICLITÁ vb. tr. a pune în pericol; a primejdui. (< fr. péricliter, lat. periclitari) Vezi definitia »
ATLANTA [ətlæntə], oraș în S.U.A., centru ad-tiv al Statului Georgia, în S M-ților Apalași; 2,74 mil. loc. (1988, cu suburbiile). Nod de comunicații. Aeroport internațional (43,3 mil. pasageri în 1989). Centru comercial și financiar. Ind. siderurgică, chimică, textilă, poligrafică, alim. Sediul concernului „Pepsi-Cola”. Trei universități, institut de tehnologie (1885). Vezi definitia »
AGITÁ vb. I. 1. tr. A clătina, a flutura. ♦ A ațâța; a scormoni. ♦ A discuta, a produce vâlvă în public (cu privire la o anumită chestiune). 2. refl. (fam.) A fi neliniștit, a se frământa. ♦ A se zbuciuma, a fi în neastâmpăr. [P.i. agit. / < lat. agitare, cf. fr. agiter, it. agitare]. Vezi definitia »
EXERCITÁ vb. tr. 1. a îndeplini o funcție, a practica o profesiune etc. 2. a valorifica o influență, un drept etc. (< lat. exercitare) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z