Definita cuvantului cișit
cișít, cișíturi, s.f. (înv.) 1. asortiment de mărfuri. 2. vânzare, desfacere.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu cișit
NESTĂPÂNÍT, -Ă, nestăpâniți, -te, adj. Care nu poate fi oprit; care nu se poate stăpâni; nestăvilit, nedomolit, năvalnic. – Ne- + stăpânit. Vezi definitia »
SUCÍT2, -Ă, suciți, -te, adj. 1. Răsucit în jurul lui însuși sau în jurul a ceva printr-o mișcare continuă și în același sens. ◊ Expr. Că-i sucită, că-nvârtită, se spune când cineva caută să se eschiveze de la ceva. 2. Care are corpul sau o parte a corpului întoarsă într-o parte. ♦ Scrântit, luxat. 3. Strâmb, încovoiat. ♦ (Despre drumuri) Cu multe cotituri. ♦ (Rar) În formă de spirală. 4. Fig. (Despre oameni) Care nu este sau nu se poartă ca toată lumea; ciudat, aiurit; (despre manifestările oamenilor) care exprimă, trădează ciudățenie. ♦ Care se opune bunului-simț; nepotrivit, nefiresc. – V. suci. Vezi definitia »
pocait vine din termenul grecesc „metanoia” care inseamna schimbarea mintii; cu alte cuvinte cand ne pocaim nu ne schimbam nimic altceva decat mintea cu privire la pacatele noastre si cu privire la Dumnezeu. nu ne schimbam religia cand ne pocaim. Vezi definitia »
sfârlogít, sfârlogítă, (reg.; despre oameni, fața sau pielea lor) zbârcit. Vezi definitia »
întunerecít (întunericít), -ă, adj. (pop.) întunecat. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z