Definita cuvantului cociorbă
cociórbă (cociórvă) s.f. (reg.) 1. unealtă cu cârlig cu care se scoate jarul sau cenușa din cuptor. 2. unealtă de pescuit asemănătoare celei cu care scoate jarul din cuptor. 3. unealtă de zidărie (lopată) de forma cociorvei, cu care se amestecă varul și nisipul. 4. numele unei constelații, formată din trei stele în triunghi. 5. colibă, casă cu ogradă, curte. 6. (fam.) bătaie, trânteală.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu cociorbă
materialistă, materialiste s. f. (deț.) homosexual pasiv care întreține raporturi sexuale în schimbul unor avantaje materiale. Vezi definitia »
ACÁNTĂ s. f. 1. plantă erbacee decorativă, cu frunze mari, penate, grupate în formă de spic. 2. motiv decorativ, care stilizează frunza acestei plante. 3. apofiza spinoasă a vertebrelor. (< fr. acanthe, lat. acanthus, gr. akantha) Vezi definitia »
LÍSTĂ s.f. Foaie, act care conține o enumerare de mai multe nume, de date etc.; serie de nume însemnate pe ceva. [< fr. liste, cf. it. lista – bordură]. Vezi definitia »
PRÍVINĂ, privine, s. f. Grindă lungă și groasă, legată transversal, cu odgoane, de niște stâlpi înfipți în fundul unei gârle și formând un fel de gard care servește la pescuit. Vezi definitia »
BAGEÁCĂ, bageci, s. f. (Reg.) Mică deschizătură în podul unei case, al unei șuri etc., prin care pătrunde lumina și care uneori ține locul coșului. – Tc. bağak. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z