Definita cuvantului creanțier
CREANȚIÉR s.n. Registru în care se înscriu creanțele. [Pron. -ți-er. / < fr. créancier].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu creanțier
PÍCKER, pickere, s. n. Mașină agricolă de recoltat știuleții de porumb. – Din engl. picker. Vezi definitia »
LÚXFER s. m. placă de sticlă groasă și rezistentă, care se montează în pardoseală sau în pereți, pentru a permite trecerea luminii. (< germ. Luxfer) Vezi definitia »
pléter, plétere, s.n. (reg.) 1. gard de stuf, nuiele de alun și de salcie care oprește ieșirea peștelui din baltă în râu. 2. împletitură de nuiele; leasă. 3. nuia de împletit garduri. 4. șnur sau panglică cu care își împletesc femeile cozile. 5. părul femeilor împletit în cozi. 6. (cu sens colectiv) crengile lăsate în jos la salcie sau mesteacăn. Vezi definitia »
PATERNÓSTER s.n. 1. Ascensor cu mai multe cabine de funcționare continuă. ♦ Elevator pentru materiale de construcție cu cupe fixate pe două benzi fără sfârșit. 2. Ornament arhitectonic dintr-un șir de proeminențe ovale sau rotunde. [< lat. pater noster, germ. Paternoster]. Vezi definitia »
DIGGER s.m. Adept al curentului de extremă stângă din timpul revoluției burgheze din Anglia (sec. XVII), reprezentând interesele țărănimii sărace. [< engl. digger < to dig – a săpa]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z