Definita cuvantului crușon
CRUȘÓN s.n. Amestec de băuturi alcoolice cu fructe dulci și aromate. [Pl. -oane. / < fr. cruchon, rus. kriușon].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu crușon
OCTATLÓN, octatloane, s. n. Probă combinată de atletism pentru juniori, alcătuită din opt probe de alergări, sărituri și aruncări. – Octet + [penta]tlon. Vezi definitia »
BABELON, Ernest (1854-1924), arheolog și numismat francez. Prof. la Collège de France. Specialist în numismatica greco-romană („Descriere istorică și cronologică a monedelor din timpul republicii romane”, „Tratat de numismatică greacă și romană”). M. de onoare al Acad. Române (1914). Vezi definitia »
PLASMÓN s.m. Particulă fictivă cu ajutorul căreia este descrisă mișcarea de ansamblu a purtătorilor de sarcină (electroni sau ioni) dintr-o plasmă. [Cf. germ. Plasmon, fr. plasmon]. Vezi definitia »
BRESSON [bresõ], Robert (1901-1999), regizor francez de cinema. Producții caracterizate prin acuitatea sentimentului tragic, profunzimea instrospecției și austeritatea mijloacelor de expresie („Jurnalul unui preot de țară”, „Un condamnat la moarte a scăpat”, „Porcesul Ioanei d’Arc”, „Sfioasa”). Vezi definitia »
CRUPÓN, crupoane, s. n. 1. Partea din mijloc a unei piei de tăbăcărie, mai groasă și mai rezistentă, cuprinsă între coadă și gât. 2. Placă de cauciuc din care se taie pentru încălțăminte. – Din fr. croupon. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z