Definita cuvantului demaror
DEMARÓR s.n. Dispozitiv sau aparat care pune în mișcare un motor. [< fr. démarreur].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu demaror
ORDINATÓR s. n. calculator electronic cu memorie de mare capacitate și cu mijloace de calcul ultrarapide, putând rezolva probleme aritmetrice și logice complexe și lua decizii, prin folosirea unor programe înregistrate, adaptate anumitor circumstanțe. (< fr. ordinateur) Vezi definitia »
SEMIUȘÓR, -OÁRĂ, semiușori, -oare, adj., s. m. 1. Adj. (În sintagma) Categorie semiușoară (și substantivat, f.) = categorie în care intră boxeri a căror greutate este între 57 și 60 kg și halterofili a căror greutate este între 57 și 62 kg. 2. S. m. Sportiv care aparține categoriei semiușoare (1). [Pr.: -mi-u-] – Semi- + ușor. Vezi definitia »
ELEBÓR, elebori, s. m. Plantă erbacee cu rizomul gros și ramificat, cu flori roșii aplecate în jos; spânz (Helleborus purpurescens). – Din fr. ellébore. Vezi definitia »
TRACTÓR, tractoare, s. n. Autovehicul cu mare putere de tracțiune folosit, în agricultură și în industrie, pentru a remorca diverse unelte, mașini sau vehicule; p. ext. autovehiculul definit mai sus, împreună cu unealta pe care o remorchează. – Din fr. tracteur. Vezi definitia »
CETITÓR, -OÁRE, s. m. și f. v. cititor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z