Definita cuvantului cuti
cúti! interj. (reg.) cuvânt cu care se mână sau se gonește vițelul.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu cuti
POMOSTÍ, pomostesc, vb. IV. Tranz. (Reg.) A astupa, a nivela cu pământ bătătorit partea de jos, pe care se calcă, a unei încăperi. ♦ Intranz. (Despre ape) A depune aluviuni, a se împotmoli. – Din scr. pomostiti. Vezi definitia »
INVESTÍ vb. IV. tr. 1. (Ec.) A plasa, a aloca un fond, un capital într-o întreprindere. 2. V. învesti. [P.i. -tesc. / < fr. investir, it. investire]. Vezi definitia »
cuntí (-tésc, -ít), vb. refl. – A se obișnui, a se familiariza. – Var. cunetăți. Origine necunoscută. Se folosește în Trans. de Nord. Vezi definitia »
shot I. s. n. pl. shoturi (tox.) 1. injecție intravenoasă, injectarea intravenoasă a unui drog. 2. inhalarea fumului de marijuana din gura altei persoane. II. adj. invar. (d. toxicomani) care se află sub influența drogurilor ingerate. Vezi definitia »
OȚETÍ, oțetesc, vb. IV. Refl. 1. (Despre vinuri) A se transforma în oțet; a se înăcri. 2. Fig. (Rar) A deveni aspru, mânios, sever; a se supăra, a se mânia. [Var.: (pop.) oțețí vb. IV] – Din oțet. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z