Definita cuvantului deponent
DEPONÉNT, -Ă s.m. și f. Depunător de bani, de hârtii de valoare etc. [Cf. lat. deponens, it. deponente].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu deponent
INCONTINÉNT, -Ă, incontinenți, -te, adj. (Rar) Care este lipsit de moderație, care este nereținut; violent. ♦ Desfrânat. ♦ Care suferă de incontinență. – Din fr. incontinent. Vezi definitia »
(CUVANT FOARTE VULGAR), A DA PENISUL CUIVA PENTRU AL SUGE, A SUGE PULA, FELATIA PENISULUI DE CATRE O PERSOANA, A LUA PENISUL CUIVA IN GURA PENTRU AL SUGE. Vezi definitia »
CONSTITUÁNT, -Ă adj. referitor la constituție. ♦ adunare ~ă = adunare reprezentativă care are sarcina de a elabora, de a modifica o constituție. (< fr. constituant) Vezi definitia »
MANIFESTÁNT, -Ă, manifestanți, -te, s. m. și f. Pesoană care participă la o manifestație (1); demonstrant. – Din fr. manifestant. Vezi definitia »
HETERODÓNT, -Ă adj. (Despre unele animale) Care are dinții diferențiați (în incisivi, canini, premolari și molari). // s.n.pl. Ordin de lamelibranhiate cu dinți diferențiați; (la sg.) animal din acest ordin. [Var. eterodont, -ă adj. / < germ. hétérodont, cf. gr. heteros – altul, odous – dinte]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z