Definita cuvantului zagrebian
ZAGREBIÁN, -Ă, zagrebiéni, -e, adj., s.m. și s.f. Persoană născută sau care locuiește în Zagreb; care este propriu orașului Zagreb, locuitorilor săi; ceea ce este realizat, are loc în Zagreb. [Sil. -bi-an] (din Zagreb, capitala Croației)

Sursa: DOOM
Cuvinte ce rimeaza cu zagrebian
BICAZU ARDELEAN, com. în jud. Neamț; 4.385 loc. (1991). Expl. de marne și calcare. Zonă turistică. Vezi definitia »
COTOȘMÁN, cotoșmani, s. m. (Pop.) Cotoi, motan (mare). – Et. nec. Vezi definitia »
ANDORRÁN, -Ă, andorráni, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Andorrei (țară sau capitala ei, Andorra la Vella) sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Andorrei sau populației sale, privitor la Andorra sau la populația sa. (cf. fr. andorran) Vezi definitia »
PARAVÁN s.n. Perete mobil sau fix prin care se desparte o anumită porțiune dintr-o încăpere. ♦ (Fig.) Ceea ce împiedică vederea. [Pl. -ne, -nuri. / < fr. paravent]. Vezi definitia »
UNGUREÁN, ungureni, s. m. 1. Denumire dată populației (românești) din Transilvania, în special celei din vecinătatea fostelor provincii istorice Țara Românească și Moldova. 2. Numele unui dans popular; melodie după care se execută. – Ungur + suf. -ean. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z