Definita cuvantului încinta
încintá, pers. 3 sg. încíntă, vb. I (reg.) 1. a aprinde, a încinge. 2. (refl.) a se înfierbânta, a se aprinde (de căldură sau mânie), a se înfoca, a se încălzi (într-o discuție).

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu încinta
SUPRAALIMENTÁ vb. I. tr., refl. 1. A da sau a mânca o cantitate de hrană mai mare decât cea normală; a (se) hrăni mai substanțial. 2. A alimenta (un motor) cu o cantitate mai mare de amestec combustibil sau de aer decât cea necesară. [Pron. -pra-a-. / După fr. suralimenter]. Vezi definitia »
REDEȘTEPTÁ, redeștept, vb. I. 1. Tranz. și refl. A (se) destepta, a (se) trezi din nou, a face să-și revină sau a-și reveni în fire, a readuce sau a reveni la viață. ♦ Fig. A izbucni sau a face să izbucnească din nou, a (se) stârni din nou. 2. Tranz. A aminti, a evoca. – Re1- + deștepta. Vezi definitia »
DEVASTÁ vb. I. tr. A pustii, a nimici; a distruge, a ruina. ♦ A jefui, a prăda. [< fr. dévaster, lat. devastare]. Vezi definitia »
bucata de cod executabil care sunt stocate într-o bază de date relațională Vezi definitia »
PERSISTÁ vb. I. intr. A rămâne în aceeași stare de mișcare sau de repaus. ♦ A rămâne ferm la o hotărâre, la o părere; a stărui. [P.i. persíst. / < fr. persister, it., lat. persistere]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z