Definita cuvantului voaior
VOAIÓR s.m. 1. Spectator atras de o curiozitate mai mult sau mai puțin imorală. 2. Cel care asistă, pentru satisfacția proprie, la un spectacol erotic. (< fr. voyeur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu voaior
SPULBERĂTÓR, -OÁRE, spulberători, -oare, adj. (Rar) Care spulberă; care este spulberat. – Spulbera + suf. -ător. Vezi definitia »
GAZIFICATÓR s. n. dispozitiv pentru trecerea în stare gazoasă a gazelor lichefiate, folosit în vehiculele spațiale. (< fr. gazéificateur) Vezi definitia »
ANTEVORBITÓR, -OÁRE, antevorbitori, -oare, s. m. și f. Persoană care a vorbit, într-o adunare publică, înaintea altor persoane. – Ante- + vorbitor (după germ. Vorredner). Vezi definitia »
ÎNVĂLUITÓR, -OÁRE, învăluitori, -oare, adj. 1. Care înfășoară, învelește, acoperă; care cuprinde, care înconjură din toate părțile. 2. (Mil.) Care încercuiește, care împresoară inamicul. [Pr.: -lu-i-] – Învălui + suf. -tor. Vezi definitia »
ECONOMIZÓR s.n. 1. Instalație pentru încălzirea apei înainte de a pătrunde în căldarea de aburi. 2. Dispozitiv cu care se reduce consumul de combustibil la un motor cu explozie. [Pl. -oare. / < fr. économiseur, engl. economizer]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z