Definita cuvantului voaior
VOAIÓR s.m. 1. Spectator atras de o curiozitate mai mult sau mai puțin imorală. 2. Cel care asistă, pentru satisfacția proprie, la un spectacol erotic. (< fr. voyeur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu voaior
SUSȚINĂTÓR, -OÁRE adj., s.m. și f. (Persoană) care susține pe cineva sau ceva; care întreține cu mijloace materiale pe cineva. // s.n. Susținător plantar = aparat ortopedic, alcătuit dintr-o lamă, pentru susținerea bolții unui picior plat; supinator. [< susține + -(ă)tor, după fr. souteneur]. Vezi definitia »
Satisfactor – (economie) 1. Piata satisfactorilor, piata bunurilor materiale si serviciilor care satisfac nevoile umane); 2. Satisfactorii sau bunurile de consum reprezinta acele bunuri apte sa satisfaca in mod direct trebuintele sau nevoile umane.Ele se prezinta ca: bunuri alimentare,nealimentare si diferite servicii sau prestatii(servicii de transport de sanatate etc.),de care omul ca fiinta individuala si sociala are nevoie pentru a exist,a se forma,dezvolta si afirma.Unele din aceste bunuri sunt de folosinta curenta(alimente,imbracaminte,articole de toaleta.etc.)altele sunt de folosinta indelungata(locuintele,articolele electrocasnice,automobilele.etc.). Vezi definitia »
ATOTBIRUITÓR, -OÁRE, atotbiruitori, -oare, adj. Victorios, triumfător. – Din atot- + biruitor. Vezi definitia »
FOTOSINTETIZATÓR, -OÁRE, fotosintetizatori, -oare, adj. (Bot.) Care contribuie la fotosinteză. – De la fotosinteză. Vezi definitia »
gabor, gabori s. m. (intl.) 1. polițist. 2. subofițer de penitenciar; gardian. 3. țigan ungur. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z