Definita cuvantului extravaganță
EXTRAVAGÁNȚĂ s.f. Purtare, ținută bizară, neobișnuită; ciudățenie, excentricitate. [< fr. extravagance].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu extravaganță
FLUORÚRĂ s.f. 1. Compus al fluorului cu un metal sau cu un radical organic. 2. Sare a acidului fluorhidric. [Pron. flu-o-. / < fr. fluorure]. Vezi definitia »
VIBRIÓZĂ s. f. boală infecțioasă la taurine și ovine, cauzată de vibrioni, care provoacă avorturi și sterilitate. (< fr. vibriose) Vezi definitia »
FÁZĂ, fáze, s. f. ◊ (Joc. sport., în sint.) Fază de joc = 1. Moment distinct al desfășurării unui joc, considerat izolat de cel precedent și de cel următor (cadru stop din filmul jocului), într-o fază apreciindu-se calitatea și oportunitatea acțiunilor jucătorilor, ale arbitrilor etc. 2. Componentă a structurii jocului organizat, constând din acțiuni coordonate de atac sau de apărare pe care jucătorii le execută în luptă cu adversarii. [Encicl. Ed. Fiz. și a Sport. din Rom. – 2002] Vezi definitia »
ROZEÓLĂ s.f. Erupție pe piele în formă de pete mici, cauzată de diferite boli infecțioase sau intoxicații. [Pron. -ze-o-. / < fr. roséole]. Vezi definitia »
HIPERVITAMINÓZĂ s.f. (Med.) Tulburare organică datorită acumulării în exces a vitaminelor în organism. [< fr. hypervitaminose]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z