Definita cuvantului flacon
FLACÓN s.n. Sticluță (închisă ermetic) în care se țin medicamente, parfumuri etc. / < fr. flacon].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu flacon
VIBRAFÓN s.n. Instrument muzical de percuție, care produce sunete prin lovirea unor lame metalice de lungimi diferite, având dedesubt instalate tuburi de rezonanță, închise sau deschise prin niște moriști acționate electric, care sporesc amplitudinea sonorității. [< fr. vibraphone]. Vezi definitia »
xilofón s. n., pl. xilofoáne Vezi definitia »
BEN GURION, David (1885-1973), om politic israelian. Unul dintre întemeietorii statului Israel. Șef al guvernului (1948-1953, 1955-1963); a fost timp îndelungat lider al partidului Mapai. Vezi definitia »
KALIPATRÓN, kalipatroane, s. n. Cutie de tablă umplută cu hidroxid de potasiu și încorporată în masca de protecție, care servește la regenerarea aerului (prin reținerea bioxidului de carbon și a apei) și care este folosită în mine. [Sil. -tron] – Din germ. Kalipatron. Vezi definitia »
EȘALÓN s. n. 1. (mil.) element al unui dispozitiv de luptă sau de marș. ◊ treaptă ierarhică în organizarea (sub)unităților și marilor unități militare. 2. unitate de transport (tren, coloană de mașini etc.). (< fr. échelon) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z