Definita cuvantului jojar
jojár adj. m. sg. (reg., înv.; despre pește) cu burta stricată; putred.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu jojar
BRUTÁR, brutari, s. m. Muncitor care fabrică pâine; (în trecut) proprietar de brutărie. – Din brut „pâine neagră” (puțin folosit) + suf. -ar. Vezi definitia »
INTERLINEÁR, -Ă adj. elem. interliniar. Vezi definitia »
BECÁR, becari, s. m. Semn grafic pe portativ care, anulând un bemol sau un diez anterior, indică revenirea la tonul natural al unei note muzicale. – Din fr. bécarre. Vezi definitia »
Cocalar vine de la numele sasesc la raului Tarnava Mare = Kokel.Cocalarii,erau niste satre de tigani care-si faceau veacul pe malul raului si care se tineu de furtisaguri si (sau) inselaciuni. Vezi definitia »
BUGETÁR, -Ă, bugetari, -e, adj. Privitor la buget, prevăzut în buget, de buget. ◊ Sarcini bugetare = a) obligații (ale statului) care se acoperă prin buget; b) realizări de venituri și efectuări de cheltuieli. Instituție bugetară = instituție ale cărei venituri se varsă integral în buget și ale cărei cheltuieli se acoperă în întregime din buget. An (sau exercițiu) bugetar = perioadă de timp de un an în care se efectuează operații legate de executarea bugetului statului. – După fr. budgétaire. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z